Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 9:30-18:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely vyřízení dotazů z formulářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely vyřízení dotazů z formulářů
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě zapsané v obchodním rejstříku - Michal Havlis – COMPACT CB, se sídlem Jírovcova 912/57, 37004 České Budějovice, identifikační číslo: 14485184, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl A, vložka 485 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo (pokud je uvedeno)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • vyřízení dotazů zákazníka
    • vyřízení servisní poptávky zákazníka.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • vyřízení dotazů zákazníka
    • vyřízení servisní poptávky zákazníka.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět zasláním dopisu, nebo e-mailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek vymazání e-mailu a související konverzace z e-mailového klienta
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Kde nás najdete

Jírovcova 912/57 (na rohu Puklicovy ul.), České Budějovice

Kontakty
Michal Havlis - Compact CB
Po-Pá 9:30-18:00
© 2013-2019 Michal Havlis - COMPACT CB
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz