E-shop se průběžně doplňuje a upravuje. Pokud hledáte zboží, které není v nabídce, prosím neváhejte nás kontaktovat ZDE.

 

 

RYCHLÝ KONTAKT

COMPACT CB
Jírovcova 912/57
České Budějovice 370 04
tel: +420 387 311 196
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely vyřízení dotazů z formulářů
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě zapsané v obchodním rejstříku - Michal Havlis – COMPACT CB, se sídlem Jírovcova 912/57, 37004 České Budějovice, identifikační číslo: 14485184, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl A, vložka 485 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo (pokud je uvedeno)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • vyřízení dotazů zákazníka
    • vyřízení servisní poptávky zákazníka.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • vyřízení dotazů zákazníka
    • vyřízení servisní poptávky zákazníka.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět zasláním dopisu, nebo e-mailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek vymazání e-mailu a související konverzace z e-mailového klienta
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů